L’EMPRESA GRUP NETEGES SB grup neteges sb

Fou creada a mitjans de l'any 2007 per Sergi Bustos.
El “grup” va néixer de la unió de l'empresa del seu pare (escura-xemeneies) i la de la seva mare (neteges i manteniments) sent així un negoci familiar amb més de 15 anys d'experiència en el sector de la neteja, una empresa unida que ofereix serveis integrals a empreses i particulars.
Des de la creació de Grup Neteges SB, engeguem la formació de tot el nostre personal, dirigit per ITEL (Institut Tècnic Espanyol de Neteges). Amb això garantim un servei eficient amb veritables professionals, capaços de conèixer en tot moment els nivells de neteja i desinfecció que cal aplicar a cada zona. Sensibilitzem al nostre personal sobre la importància que té la “neteja ben feta” i augmentem l'interès en la cura i protecció del medi ambient. A través d'aquesta formació també aconseguim estabilitat, una millor prevenció de riscos laborals i cal esmentar que el personal assoleix un grau molt elevat de motivacions. Tot plegat fa que la feina es realitzi de forma correcta, agradable i amb simpatia, i que el treballadors practiquin la satisfacció que dóna tenir sempre una actitud positiva.

grup neteges sb

A Grup Neteges SB, amb més de 15 anys d’experiència, oferim serveis de neteja integrals i serveis d’escura-xemeneies a tota la província de Girona i comarques, especialment a la Costa Brava. Neteges a Palafrugell, Calella, Girona capital, Figueres, Vidreres, Begur, Palamós, Sant Antoni de Calonge, Santa Cristina d’Aro, La Bisbal de l’Empordà, Cassà de la Selva, Llagostera, Salt, Banyoles, L’Escala, Sant Pere Pescador, L’Estartit, Roses, Cadaqués, Llançà, Port de la Selva.
Els nostres serveis de manteniment per a particulars o per a empreses engloben: neteja general, neteja de vidres, primera neteja d'obra, comunitat de veïns, centres socials, centres educatius i escoles entre d'altres, magatzems i naus industrials, façanes, pàrquings, polit i abrillantat de sòls, tractament de sòls rústics, servei de manteniment a particulars i comunitats (piscines i jardins), eliminació de grafittis, desgreixatge, descarbonització i higienització de cuines, neteja d'imatge corporativa externa, lluminosos i tendals, tractament per eliminar les males olors, departament especialitzat d'escura-xemeneies i neteja de setge a conductes d'evacuació de fums a aparells de calefacció i calderes.... tot això sempre utilitzant productes biodegradables. Tenim el diploma d’ITEL (Institut Tècnic Espanyol de Neteges).
Estarem encantats d’atendre a les seves necessitats. Pressupost gratis i sense compromís.